Bericht van de 33 Elders van de Witte Broederschap van de sterren.

" Wij zijn de 33 Elders van de Witte Broederschap van de sterren.
Onze betrokkenheid bij de transitie van de aarde en haar bewoners is groot. Jullie hebben al onze support om hoger bewustzijn en onvoorwaardelijke liefde te manifesren.
De verschuivingen op aarde zijn in volle gang. In deze tijd gaan de vibraties steeds verder omhoog en trilt alles los, dat vast zit in de strukturen van de oude wereld, zoals oude hyarchische patronen. De oude wereld heeft geen bestaansgrond meer in deze nieuwe cyclus vol vrouwelijke energie. Jullie zitten vol in de nieuwe cyclus: Alles wat met vrouwelijke energie wordt neergezet heeft de volledige support van het universum. Magische gedachtes gevuld met liefde en emoties manifesteren zich als van zelf. Wat voorheen onmogelijk leek is nu mogelijk, zoals water uit niets creeeren.

De komende maanden vinden er verschillende grote verschuivingen plaats in jullie fysieke wereld. Door de hoge trillingen laaien emoties hoog op. Kijk met liefde naar je (en jullie) eigen krampen, traumas en laat het in liefde los. Het is een grote schoonmaak. Het gaat over kiezen voor manifesteren van onvoorwaardelijke liefde, universele vrede en - vergeving.

De golven van hoge energie, die nu over de planeet gaan, raken niet alleen gebieden op aarde aan, maar brengt ook jullie bewustzijn op een hoger plan. Nieuw DNA opent zich. Dit ontvouwt zich vrij simpel door het openen van de vensters van jullie harten. Spiralen van de hoge lichtvibraties openen het DNA voor diegene die er voor open staan. Het reactiveert bewustzijn.

Magnetische waarheid bestaat: Magnetisch bewustzijn is er voor iedereen. Dat betekend dat iedereen het paradijs op aarde kan visualiseren en manifesteren. Het positieve beeld dat je visualiseert in liefde trekt als een magneet de manifestatie vanzelf aan.
Samen met de volkeren van de binnenaarde, alle volkeren van de aarde en van andere dimensies herinneren we dat we een zijn.

In licht en liefde,

De 33 Elders van de Witte Broederschap van de sterren.

Ontvangen door ELYAH ARAM (Patries van Elsen)op 3-5-2017 op Eiland van de maan in het meer van Titicaca, Bolivia.


Terug

home