Bericht van ET's

"Jullie moeten goed begrijpen: wat er energetisch gebeurt, zijn implosies.
Het licht implodeert in 3D"

Als ik in meditatie ga kom ik in contact met een liefdevolle buitenaardse gids, die zegt: "Je hoeft je geen zorgen te maken. Alles is zoals voorzien. Wij zijn altijd in assistentie aanwezig, zeker daar waar het de mogelijke vernietiging van de aarde en haar bewoners (ook de dierenwereld) aangaat. Net zozeer als we indertijd ingegrepen hebben bij nucleaire explosies en soortgelijke wapens, zullen we dat weer doen, mocht dat nodig zijn. Wij laten de bibliotheek die de aarde en haar bewoners zijn, niet vernietigen."

Anitac gaat verder:
"De vibratie stijgt snel. Voor diegenen die er klaar voor zijn zal zich een portaal openen. Die opent als het ware het vlies waar jullie in zitten en wat jullie zogenaamde werkelijkheid vormt. Er wordt letterlijk een vlies of oude huid van alle materie getrokken, ook op celniveau. Daarna opent alles, in een diepe verbinding met haar oorspronkelijke staat van ZIJN. Alles is puur. Alles is in haar oorspronkelijke staat aanwezig: schoon en heel. Dat hebben we jullie al vaker uitgelegd.
Dat neemt niet weg dat het afwerpen van die huid voor velen schokkend zal zijn. De weerstand vanuit de mensheid is groot en zal de komende maanden toenemen. Krampen van controle, om het oude vast te houden, nemen grotere excessen aan.
Bereid je voor om in je licht te blijven staan, wat er ook gebeurt."

Jullie moeten goed begrijpen: wat er energetisch gebeurt, zijn implosies.
Het licht implodeert in 3D.
4D, 5D etc. zakken in 3D. Daarom is het wel degelijk belangrijk bewust te zijn van wat er in 3D gebeurt.
Je kan het niet splitsen. Je springt niet van 3D naar 5D. Je zakt verder in ZIJN: wie je altijd al was - en dan opent zich een groter eenheidsbewustzijn. Het gaat erom om volledig in licht en liefde, bewust in de chaos van 3D te staan.

Het groene Umiña kristal helpt bij deze transitie en haar energie komt nog intenser vrij. Ze communiceert met andere groene kristallen, die in andere universums zijn. Haar energie activeert een multidimensioneel liefdes- en EENHEIDS-bewustzijn.
Kristallen in jullie openen zich en de kristaltempels in de aarde openen zich. Dat zijn de bibliotheken van de geschiedenis van de aarde. Die werkelijke geschiedenis zal dan ook meer en meer herinnerd worden.

Krachtige energiepunten op aarde trillen schoon in deze hogere vibraties. De piramides van Gizeh en ook de koepelberg in Jeruzalem staan al wagenwijd open.
Eind van dit jaar of begin volgend jaar zal de "puist" van het Vaticaan openbarsten. Het lijkt wel of de energie er met de dag zwarter/zwaarder wordt. Dat is energetisch niet houdbaar en explodeert binnenkort energetisch. Alles komt aan het licht.
Het is een grote schoonmaak.
Hoe sneller meer mensen de vibratie verhogen, des te sneller dit evolutieproces klaar is.

In Licht en Liefde bij jullie,
Anitac"
(Gids van Venus)

Ontvangen door ELYAH ARAM, Patries van Elsen, 25-8-2020

Als je in tune wilt blijven, dan is het een idee om mee te doen
met de geluidsmeditatie, die ik maandelijks channel.
Klik hier voor meer informatie

 

Harmoniseer en verhoog de vibratie van jezelf en de planeet

Meer channelings

 

home