Ushuaia-Antartica

-De activatie van de kroonchakra van de planeet

Een persoonlijk verslag van een bijzondere spirituele expeditie

In mei 2010 werden de eerste berichten ontvangen voor een spiritueel werk in de eerste week van april 2011 in Ushuaia, Argentinië.
Ushuaia ligt op het zuidelijkste puntje van Zuid Amerika
en wordt in Zuid Amerika gezien als de Kroonchakra van de planeet.


Ushuaia

 

Het is een belangrijk energetisch punt op aarde, want daar in Ushuaia eindigt de rug van het Andes gebergte. Vanuit Peru stroomt een sterke energie met een hoge vibratie de Andes in naar Noord- en Zuid Amerika. Deze energie harmoniseert de aarde en haar bewoners en brengt haar in een hoger bewustzijnstrilling.


Tegenover Ushuaia ligt Antarctica en onder het ijs van Antarctica ligt een deel van de geschiedenis van Lemurië.
Het spirituele werk dat we vanuit ons hart in Ushuaia gedaan hebben, is voor een groot gedeelte schoonmaak en harmonisering van de plek geweest. Tevens hebben we een reactivering van de kroonchakra gedaan en het daarna verbonden met alle belangrijke chakras op de planeet.

We hebben verbinding gelegd met de Centrale Gouden Zonneschijf van Paititi, Peru.
We verbonden ons werk tevens met het Universele liefdesnetwerk, een web Liefdeslicht dat in, om en rond de aarde aanwezig is, via een portaal naar de werkelijke tijd in het Universum, de 4-e dimensie. En van daaruit naar de hogere dimensies.
Daardoor is ons werk verbonden met de poort naar de Real Time.

Dit is om de hele planeet en haar bewoners te ondersteunen naar een hogere liefdestrilling.
Ook hebben we in ons werk informatie ontvangen over de tijd Lemurië, waardoor we meer bewustzijn en helderheid krijgen over onze werkelijke afkomst en de grote transitie die we nu doormaken.De internationale groep van 17 lichtwerkers die naar Ushuaia gegaan zijn waren:
Mercedes Freixas (LUZ LUNARA) - España
Maria del Carmen Grado Quispe (VENEMIAC) – Perú
Diana Lynch (ELL– JELIN) - Rca. Dominicana/ EUA
Julio Pérez (OTRAM) - España
Martha Silveyra (AMARA) - Argentina
Gloria M. Albarracín (INOKAL) - Colombia
María Cristina Paz (RAMLHA) - Argentina
Daniel García (CROMDEL) - Ecuador
Pablo J. Cerdá (SAA NETEM) Chile
Pedro Rafael Calderón (FAXOM)  - Ecuador
Argenis Jara (ONACIM) -  Colombia
Marcia de Avila (ELIATELL-RAH) - Uruguay
Susana Eva Gavilanes (AMIXUR) - Ecuador
Patries van Elsen (ELYAH-ARAM) - Holanda
Cristián Sánchez Barros (HELL-AHAM) - Argentina
Hugo Nelson Piriz (ERITEL) - Uruguay
Francisco Sosa (ANITAM) -  Perú

De lichtwerkers uit deze groep kennen elkaar via een Spaantalig spiritueel netwerk dat Rahma heet.
De gemeenschappelijke noemer van dit spirituele netwerk is dat iedereen een bewuste verbinding heeft met buitenaardsen beschavingen.
Alle 4 vrouwen uit de groep die in augustus 2010 in Paititi energiewerk met de Zonneschijf hebben gedaan, zaten ook in deze Ushuaia groep.
En er waren 3 mannen uit de Paititi groep bij.
Deze 7 van Paititi hebben een enorme sterke band met Centrale Gouden Disk.
Zie voor meer informatie hierover:
De Paititi expeditie: In augustus 2010 ging op aanwijzing van de gidsen en de Meesters van de Witte Broederschap, een speciale internationale expeditie de jungle van "Madre Dios" in, op weg naar het legendarische Paititi.

Het is een mooie bevestiging van eerder ontvangen berichten - door verschillende personen- waar gesproken wordt over de 7 van Paititi, dat zij in Ushuaia contact met La Dama de Luz, de Aardeziel, zullen hebben en via haar de archieven van Lemuria ontvangen.
Hieronder vind je berichten die ik ontvangen heb van mijn spirituele gidsen en een kort persoonlijk verslag.

 

Mei 2010, Nederland.
droom van Patries van Elsen:

Sixto Paz Wells organiseert een spirituele reis naar Patagonia en Antartica.
Het is een grote groep met veel jongeren. Sixto nodigt me uit om bij dit werk aanwezig te zijn.
Het is voor veel later: in 2011.
Er is een promotie film, die vertoond wordt. In de film zie ik Pancho (Francisco Sosa) in een pequepeque (jungle boomstamboot) in Paititi, in Peru. Deze boot met Pancho erin, gaat een snelle rivier af, die op de een of andere magische manier vanuit Paititi direct naar Patagonia gaat. Onderweg bij meren zie ik groepen mensen hele oude traditionele ceremonies en spelen uitvoeren.


Door deze droom voelde ik me direct betrokken bij alles wat met Patagonië en Ushuaia te maken had. Bovendien voelde ik vanaf het begin af aan het belang om via het element water een energetische verbinding tussen Paititi en Ushuaia te leggen. Dat hebben we op 4 april gedaan bij Laga Roca. Daarna was een enorme lichtkoepel boven het meer zichtbaar. We hebben alle dagen van vroeg tot laat energiewerk gedaan. Het belangrijkste werk was op 3, 4 en 5 april. Alleen van 5 April heb ik het energetische werk ook beschreven.

 


Vrijdag 1 April 2011
Lago Roca, ushuaia, Argentinië
Antenne- Elyah Aram
Meditatie:

Er komt een dun lang lichtwezen uit het meer naar me toe. Zijn-haar naam is Sefrim. Het lijkt wel een androgeen wezen. Hij is 3 meter lang, heel elegant en zonder haar.
Hij neemt me mee het meer in. Op de bodem is een lichtstad of kristalstad.
Het voelt als een tempel uit de tijd van Lemurië. Ik zie hoe een licht als een laserstraal uit een piramide vormig kristal dat in de tempel is, omhoog schiet de hemel in. Een ster in de hemel licht op.


In het water zie ik de disk van Paititi.
Sefrim zegt:
Door de connectie met jullie hart en de connectie met de grote Solar Disk van Paititi openen de poorten van Lemurië zich.
De solar disk is de sleutel die de poort opent.

 


2-4-2011, in de avond, tijdens de meditatie in de natuur begint het te sneeuwen. 4 paarden komen naar ons toe gelopen.
Communicatie
Antenne- Elyah Aram
Meester Merlijn;

Wees welkom in Ushuaia. Met de hulp van de natuur spirits en La Dama de Luz openen jullie de sinds lang gesloten poorten van Lemurië.
Het ijs heeft de geschiedenis onzichtbaar gemaakt. Het is de Dama de Luz, de Ziel van de Aarde, die jullie gids is deze dagen. De enige manier om de steden onder het ijs van Antarctica te bezoeken is via de ingang van de Noordpool of via de innercities rondom Antarctica.
Zoals de stad die zich in Lago Roca bevindt.
Morgen zullen jullie de connectie met Paititi leggen. De Solar Disk van Paititi is de sleutel om de deur te openen naar een intramundo- een onderaardse wereld, die naar Lemurië leidt.
De witte kristallen dragen de geschiedenis in zich. Ze bevinden zich in de Tempels van Lemurië (o.a. onder Antarctica) en zullen binnenkort hun licht weer aan de hemel laten schijnen, als sterren.

Lemurië is niet natuurlijk geëindigd. Daarom is er zoveel schoonmaak nodig in dit gebied van de kroonchakra van de planeet. De vier richtingen zullen een nieuw begin markeren en een nieuw fundament van liefde leggen. Het is de natuur zelf die jullie de weg wijst. Wees verenigd in jullie hart. Jullie hebben alle hulp en guidance die nodig is. De natuur zelf beschermt jullie.

Liefde is in jullie!
Merlijn

 

 

3-4-2011 avond, cabanas Ushuaia.
Communicatie
Antenne- Elyah Aram
Anitac, een gids van Venus:

Geliefde vrienden,
Vandaag in de middag is er een begin gemaakt in het reactiveren van het kroonchakra. van de planeet. Het is belangrijk op deze plek waar jullie vandaag geëindigd zijn het werk voort te zetten.
Door jullie energetische werk te verdiepen en door de vibraties te verhogen zal de chakra meer openen en meer geactiveerd worden. Daardoor ontstaat er een enorme zuil van licht die alle chakra’s van de planeet zal voeden met nieuwe en hogere vibraties die nu vrij komen. Het zal de hele planeet in een hogere trilling brengen. Wij zijn met onze schepen vlakbij. In de middag bij Lago Roca kunnen jullie ons waarnemen. (Dat gebeurde ook: Hugo, Marcia, en Daniel hebben onafhankelijk van elkaar Antarel, een gids van de planeet Apu, waargenomen.)
Het is belangrijk dat jullie in connectie met Paititi de vibratie verder verhogen bij het meer.
In contact met de Dama de Luz en de Meesters van de Witte Broederschap gaan jullie meer boodschappen ontvangen.

Om 17.00uur zal een poort zich openen. Wees open met het hart van een kind. De natuur beweegt met jullie mee en wijst jullie de weg.

De Solar Disk van Paititi opent een zegel die sinds lang gesloten is geweest. Dit zal verschuivingen van alle chakra's en van de polen van de planeet veroorzaken.
Het zal niet lang meer duren of het ijs van Antarctica zal in stukken breken. Dit zal een schok voor de mensen zijn. Daarom is het belangrijk de kristallen van het ijs van Antarctica te programmeren met liefde, vrede en hoge vibraties van universele liefde.

De planeet en de mensen gaan een moeilijke tijd tegemoet. Er zullen veel veranderingen plaats vinden, daarom is het belangrijk kristallen en ook de sneeuw en ijskristallen te programmeren.
Het is een basis voor liefde voor de overgang naar de Real Time. Jullie hart en de natuur wijst jullie de weg. Wij zijn bij jullie met al onze hulp.

In liefde
Anitac


 

4-4-2011, Laguna Verde
Communicatie
Antenne- Elyah Aram
La Dama de Luz, de Aarde Ziel:

Dank voor het werk dat jullie doen:
Voor het verder openen en activeren van de kroonchakra .
Op de planeet is de chakra nu tot volle groei gebracht. De lotus is geopend en straalt. Doordat de aarde haar kroon verder opent zal de kroonchakra van de mensheid ook verder openen. Dan kan het zich verbinden met chakra's en dimensies die voorheen onbereikbaar waren.in liefde verbonden met jullie,
La Dama de Luz

 

 

 

Dinsdag 5 April
Bij Laguna Verde.

Dit was een hele intensieve dag:
Als een spirituele marathon volgde in hoog tempo het ene energetische werk het andere op.

Argenis begon met een energetische schoonmaak van de plek en beschermende koepel met het violette licht. Vervolgens leidde ze een offerceremonie aan Pacha Mama en een zaaien van kristallen.
Daarna activeerden de vier vrouwen van Paititi: Marcia, Argenis, Susana en Patries, de vier elementen en de vier richtingen in verbinding met de liefdes energie van Paititi.
Aansluitend deed Marcia een prachtig werk ter verdere activatie van de kroonchakra van de planeet, Antarctica. Dit manifesteerde zich in de vierde dimensie als enorme golven van violette energie. Tevens maakten we twee draaiende cirkels. Een grote cirkel van vrouwen die Am zongen en daarbinnen een cirkel van mannen die On zongen. Wat een prachtig inter-dimensionaal portaal opende in verbinding met de kroonchakra van de planeet. Daarna zong Maria Carmen een Lemurische tekst die ze ontvangen had.

Ik besefte dat het een stuk van een droom was, die ik had gehad, en die zich nu hier manifesteerde. Zodoende las ik toen deze droom voor:
I was with a Group invited to do spiritual work in Patagonia.
In the dream we are with the Group in Patagonia.
There is a female shaman of an old local tribe.
She asks mi to invoke the four directions of the Wheel: She says: “first the south.”
I was faced to the south and singing a local ancient song of the tradition of this indigenous woman.

After that I turn to the east and start singing again another indigenous song.
Then something strange happens.
The clouds start moving into forms. The clouds are taking the shapes of many eagles.
They are enormous. A lot bigger then the in reality could be. They are made of the clouds like spirits of eagles. They are nearly real. There are lots of them. It is very impressive. They send their energy down. Some eagles coming down to our circle. I can touch one.
I see them in color. Their picas are yellow.

At the same moment that the eagles come down, something happens in the landscape. Some place are set into fire! That feels like a cleaning.
When they go back, they do not turn. They go backwards into the same movement as how they came.
The shaman was very happy.

Daarna zagen we de valk in de boom naast ons zitten. Al snel verscheen een tweede valk en een Carancho,(een enorme roofvogel, zeg maar kleine adelaar.) loopt om ons heen.


Dan zien we dat er een prachtige regenboog helemaal rond de zon is. Bovendien zijn de wolken gevormd als vleugels of veren van de Adelaar!
De energie is inmiddels erg gestegen en de natuur vibreert geheel met ons mee.

Cristian leidt een meditatie, waarin verschillende van ons een boodschap ontvangen.
Ik ontvang de volgende boodschap:


5- 4- 2011
Gids- Anitac
Antenne- Elyah Aram

Geliefde vrienden,

Wees attent om 17.00uur naar de rivier toe en later om 19.00uur naar de berg toe. Er zullen meerdere xendras ( inter-dimensionale poorten) zijn.
Wij zijn dichtbij aanwezig.
Het ijs zal binnenkort breken opdat de chakra nog meer tot bloei komt. Dit zal drastische gevolgen en mooie gevolgen hebben. Het bewustzijn van de mensheid zal een kwantumsprong maken. Ga door met het verder uitbreiden van de kroonchakra: van jullie zelf en Antarctica.

Een grote schok zal zijn dat een buitenaardse civilisatie het ijs over het land van Lemurië geprogrammeerd hebben. Zo is bewust de geschiedenis en het bewustzijn van de planeet en haar bewoners afgedekt.

De kroonchakra vormt een brug naar andere dimensies en universa.
Het opent de werkelijke tijd van het universum.

Wij zijn met onze schepen vlakbij aanwezig,
In liefde,
Anitac

 

 


Een Xendra is een interdimensionale poort.
Je kan die herkennen door de witte koepel van licht die de Xendra vormt zoals op deze foto te zien is.


5- 4-2011, Even na 17.00 uur opent zich een Xendra.
Persoonlijke ervaring van Elyah Aram
:

De dame de luz neemt me mee naar de kristalstad in het meer, Lago Roca. Via deze stad, haar tempel en tunnels kom ik in de stad onder Antarctica terecht.
Alles was verlaten, stil, uitgestorven en met ijs bedekt. Er ligt een enorm space ship onder het ijs. Ik loop door haar gangen en ik betreed een bibliotheek. Ik word op een gegeven moment vergezeld door een van de meesters van de witte broederschap. Hij laat me de bibliotheek zien. Ik zie daar allemaal plakken kristal met kleine rechthoekige plaatjes goud erin. Het goud is van hetzelfde materiaal als de Solar Disk gemaakt.
Het kristal of was het toch ook goud in ijs, smolt en de kleine plaatjes goud vielen op de grond. De Meester pakte ze op.

Er volgde een energetische ervaring:
De Meester legde de gouden plaatjes met zijn handen bovenop mijn kroonchakra.
Het was alsof al het goud mijn kroon instroomde en vervolgens via al mijn chakra's naar het hart van de aarde ging, waar het zich verbond met de aardeziel die zich manifesteerde als een wit vuur of een witte vlam. Dit witte vuur, als levende aarde spirit essentie, ging omhoog door al mijn chakra's heen. Uiteindelijk bleef de vlam boven mijn hoofd hangen.
Toen ik mijn ogen open deed zag ik pas dat het Jeshua, (Jezus) was die liefdevol voor me stond.
Telepathisch ontving ik van Jeshua de boodschap dat dit dezelfde vlam was die de apostels boven zich hadden hangen. En dat in de begintijd van Lemurië alle of vele Lemurianen deze vlam door zich heen hadden stromen en boven zich hadden hangen. Het was de levende aardeziel die via ons sprak, en een permanente kosmische verbinding uitstraalde. Het gaf ons vele krachten zoals kinethesis, telepathie, etc.

Het was indertijd de mens die de aardespirit op deze wijze uitstraalde en op die manier een inter-dimensionale kosmische verbinding van de aardeziel belichaamde.
De Aarde spirit leefde en straalde letterlijk door deze mensen heen. De Lemurianen waren EEN met de bezieling van de Aarde.

Dan loop ik alleen verder het schip in. Alles is verlaten. Ik zie vele doden lichamen. Er zijn experimenten met deze lichamen gedaan.
Ik herinner me dat ik in de tijd van Lemurië hetzelfde energetische werk deed als nu (voor de transitie naar de Real Time) en dat ik indertijd in de tempel met de witte vlam werkte. In de tempel stond een groot piramide-vormig kristal naast de witte vlam.
Nu ik die doden lichamen zie weet ik opeens dat ik indertijd geëlektrocuteerd ben.

Enkele uit onze groep waren erbij toen dit gebeurde. Sommige van ons als agressor.

Terwijl ik door de uitgestorven gangen van het ruimteschip loop, zie ik opeens een jongetje van ongeveer 4 jaar lopen. Ik word heel emotioneel als ik hem zie. Het is als een shock voor me. Het is mijn zoon. Ze hebben zijn gezicht bewerkt. Ze hebben een soort aap van hem gemaakt. Het doet me ontzettend pijn om te zien dat ze hem mismaakt hebben.
Het is net of iedereen indertijd dood is gemaakt, op enkele kinderen na...

Als ik bij kom van deze emotionele ervaring, merk ik dat ik in contact ben met Rumilac. Hij legt me telepathisch uit wat er gebeurd is.
(Als ik de xendra uit kom, herinner ik me maar een gedeelte van zijn boodschap. De volgende dagen herinner ik mij de rest.)

 


Antenne- Elyah Aram
Rumilac ( van Venus):

Het is heel tragisch wat zich indertijd heeft afgespeeld in het gebied dat jullie Antartica noemen.
…...........
Op de een of andere manier konden de buitenaardsen van Orion het niet aanzien, dat de Lemuriaanse mens zo goed geslaagd was en zo ver ontwikkeld was: Het was een vredelievend volk met vele spirituele gaven. Ze maakten gebruik van telepathie, telekinesis en diverse spirituele heling technieken. Deze hoog ontwikkelde beschaving stond in contact de parallele dimensies en universa.
En men was toen klaar voor de sprong naar de Real Time. De Lemuriaanse mens had vele gaven, ook gaven die de buitenaardsen zelf verloren hadden, zoals bepaalde emoties. De Orioners waren ook bang dat de re-connectie met de werkelijke tijd andere gevolgen in het universum zou kunnen hebben, die ze niet zouden kunnen controleren. Daarom starten ze het degeneratie plan van de Lemurianen.

Ze hebben alles gedaan om toen de connectie met de Real Time te voorkomen. Velen die in de tempels werkten zijn toen geëlektrocuteerd.
De liefdesconnectie die deze mensen met de Ziel van de aarde hadden was zo sterk, dat de Orioners hele agressieve middelen zijn gaan gebruiken om een degeneratie van het ras te bewerkstelligen.
De Lemuriaanse mens is genetisch gemanipuleerd en tot een soort aapmens gemaakt. Hun lichaam kreeg veel meer haar en ze werden kleiner gemaakt. Hun lichamen en hersenen werden gemuteerd. Het gevolg was een enorme terugval in het bewustzijn van de mens en de planeet.

Het ijs is er door de buitenaardsen bewust over dit alles heen geplaatst. Ze wilden het afdekken en zo deze duistere geschiedenis onzichtbaar te maken.
De kroonchakra van de planeet werd hierdoor tevens grotendeels afgesloten, En daarmee ook de kroonchakra van de Aardeziel en Al Haar Relaties. Zo werd de kwantumsprong in de Lemurische tijd voorkomen.
Het is aan de mensheid om nu de buitenaardsen van Orion en de Plejaden te vergeven. De plejadeanen waren direct betrokken en geheel op de hoogte. Weliswaar hebben ze zich niet met de agressieve genetisch manipulaties beziggehouden, ze hebben op andere wijze ethische grenzen overschreden.

Daarnaast is het belangrijk om alle andere buitenaardse beschavingen, die niet direct betrokken waren, te vergeven. Ook wij wisten wel wat er gebeurde, maar we hebben niets gedaan.

Liefde, compassie en bewuste kosmische vergeving, in contact met jullie emoties, zijn de sleutels, die het bewustzijn van de mensen openen naar de werkelijke tijd in het universum. Dan zal de vierde dimensie zich in liefde en christus energie op aarde manifesteren en de poorten openen naar vele parallel universa.
2011 is een jaar van vergeving en wordt gevolgd door grote transformaties.
In liefde supporten wij jullie,

in liefde en licht,
Rumilac


Als ik uit mijn Xendra ervaring kom, zie ik dat de natuur nog geheel in synchroniciteit met ons is:
Er loopt een Carancho (een soort adelaar) om de groep heen.
Twee konijnen huppelen rond.

Cristian leidt nog een afsluitend werk t.a.v. de kosmische vergeving.
Het was duidelijk dat hij ook dezelfde schokkende informatie had ontvangen.
Ik heb tijd nodig om mijn ervaringen en emoties te integreren, daarom is het fijn dat we teruglopen.
Onderweg wijst Rafael ons op de ruimteschepen die boven ons vliegen.
Ik voel me intens gelukkig.
Ik dank iedereen, die op afstand betrokken is, voor hun enorme toewijding en liefdessupport:
Samen kunnen we door middel van liefde, compassie en kosmische vergeving, overgaan naar de onconditionele liefde van Christus.


Harte Groet,
Patries van Elsen

Home page