Mission Rahma

De Rahma-missie is een brug van contact tussen buitenaardse beschavingen en mensen.
Deze ervaring creert een spirituele evolutie met behulp van de enige kracht die een transformatie kan genereren binnen en rond het heelal: 'Liefde'.
Het woord Rahma betekent de Zon op Aarde met de mens als verbindende factor.(RA = Zon, H=Humanity/mensheid MA = Aarde).
Het wil zeggen licht uitstralen op de planeet en het universum.De Rahma-missie is meer dan 40 jaar actief op de planeet aarde.
Het is een van de vele missies die deel uitmaken van het Cosmic Plan. Het wordt begeleid door negenenveertig buitenaardse gidsen die afkomstig zijn uit verre plaatsen in de Melkweg zoals APU in Alpha Centauri, Venus en meer.
Rahma is een contactgroep, maar vooral een missie voor onze planeet en onszelf.
Sixto Paz Wells en Patries van Elsen
bij "Het hart van het Hart" van Pusharo in Paititi, Peru.


Sixto Paz Wells initieerde Rahma in de 70-tiger jaren, nadat hij intens buitenaards contact had gehad.

.
De Peruaanse historicus Sixto Paz Wells heb ik via internet leren kennen, omdat ik net als hij, van dezelfde buitenaardse gidsen, berichten ontvang en dan ook nog eens, net als hij, over Paititi en de zonneschijven.

Sixto Paz Wells is op 12 december 1955 in Lima, Peru geboren. Hij is bekend als UFO-onderzoeker, schrijver en buitenaardse contactee. In het jaar 1974 had hij zijn eerste buitenaardse contact via telepathie. Deze ervaring heeft hem ertoe gebracht om verder te experimenteren met zijn nieuw verworven kennis. Zo ontving hij door middel van automatisch schrift een bericht van de buitenaardse Oxalc, die beweerde te komen van Ganimedes, een van de manen van Jupiter. Sixto was zelf sceptisch over het bericht. daarna nodigde Oxalc hem uit naar een 'vooraf geregelde ontmoeting' die plaats vond in de woestijn van Chilca, 60 kilometer ten zuiden van Lima. Deze ontmoeting met UFO's vond plaats op 7 februari 1974 en werd getuigen door 20 mensen.
Dit leidde tot een reeks ontmoetingen in het bij zijn van internationale journalisten. Deze waren getuigen van de buitenaardse ervaring en hun boodschap van hoop voor de mensheid en onze planeet. Bij verschillende gelegenheden is hij binnen in ruimteschepen geweest.

Naar aanleiding van zijn gesprekken met buitenaardse initieerde hij Mission Rahma. Sixto heeft meer dan 40 jaar bewust contact met de Meesters van de Witte Broederschap en buitenaardse intelligenties. Hij heeft een spiritueel internationaal open netwerk opgezet dat Rahma heet.
Er zijn vanuit vooral Spaanstalige landen zo een 5000 lichtwerkers mee verbonden, die hun informatie uitwisselen en elkaar supporten. Zoals in ieder open netwerk zit er van alles tussen, dus als je internet gaat kijken is het wel belangrijk zelf te voelen met welke informatie en personen, je wel of niet vibreert.
Hij heeft over zijn ervaringen met buitenaardse intelligenties 20 boeken geschreven.
Momenteel woont Sixto in Lima in Peru met zijn vrouw Marina en zijn dochters Yearim en Tanis.
Meer infomatie kan je lezen op zijn website: www.sixtopazwells.com


Home