Bericht van
´La Dama de Luz´
De Vrouwe van het Licht
Ontvangen door Elyah Aram, (Patries van Elsen)
31 januari 2012, Buenos Aires, Argentinië.


Lieve kinderen van het Licht,

Wat een vreugdevolle dag!
Ik ben enorm blij om te zien hoe het Licht in stappen ontstoken wordt.
Open je hart, volg je hart en speel als een kind. De sleutel ligt in een kinderhand.
Het zijn tonen,ritmes die je hoort. Als snaren van een instrument die in trilling zijn gebracht en in trilling gebracht worden.
Ik ben heel verheugd omdat het muziekstuk uitgevoerd wordt.

Je kan het als webben van geometrie zien, die als structuren van Licht door elkaar heen weven. Het is niet een enkel web. Het zijn er triljoenen... De Klank, die openbaart, die ontwaakt.
Open je hart en ontvang ( hoor) de Klank.
Het ritme dat activeert heeft haar basis in, 12x 12 ritmes, tonen en structuren, over verschillende lokaties. Het zijn deze twaalf webben van Licht en Liefde die met hun gezamenlijke dans en toon, de dertiende zal activeren.

Wees je bewust van het ritme der dagen.
Het zijn 12 vlammen die ontstoken worden.
Waar je ook bent of in welke situatie, je kunt je altijd afstemmen met je hart op mijn kristallen Lichthart.

Luister naar de planten, de bomen, je zal de muziek horen... wonderen vinden plaats.
De kosmische tonen van een nieuwe geboorte...

Tevens op een geheel andere laag zullen rampen plaatsvinden. Dat is onvermijdelijk, want het is inherent aan het proces.

Daarom is het belangrijk in Toon met je hart te zijn, want ik spreek door je, ik straal mijn Licht en Liefde door je en weet en voel wat je moet doen. Als er een schaduw over je valt: voel je hart, en mijn Witte Licht zal uit je stralen.

Hou je persoonlijke focus. Nu de nieuwe energie binnen stroomt, is het alsof velen van jullie ¨verstenen, verstillen¨, niet weten wat te doen, wellicht uit angst iets fout te doen. Anderen zie ik rennen, in paniek: er moet iets gebeuren! Onder het mom van ¨Red de Wereld¨.
Wees jezelf! Speel, zing, luister naar je hart en deel je Licht en Liefde in alles wat je doet.
Laat het Licht in al haar zachtheid vanuit je hart zich in je lichaam verspreiden en straal het uit. Je hoeft niet zoveel te doen: Geef toestemming om het Witte Licht of de Witte vlam van mijn hart te ontvangen en geef toestemming vanuit jouw hart dit Licht van Liefde met alles en iedereen te delen.
Laat het de wereld instromen op alle niveaus en beweeg met de muziek mee!


In Licht en Liefde in jullie,
groet ik jullie,

La Dama de Luz
De Vrouwe van het Licht

 


Vervolgbericht
1-2-2012, Buenos Aires, Argentinië.

Lieve dochter,

Het Heilige Witte Vuur dat eeuwen in de Tempels van Lemurie brandde is nooit uit geweest. Je kon het alleen niet zien, omdat het naar een een hogere (5-e) dimensie verplaatst was.
Dat daalt nu weer in.
Dit levensvuur daalt weer in naar de 3-e en 4-e dimensie.
Jullie mensen zijn het die het opnieuw in de tempels doen opvlammen.
In jullie 3-e dimensie lijkt het alsof je het aansteekt als je het activeert, omdat je het opeens ziet verschijnen bij jullie Licht activatie. ( Patries: 21 jan. 2012, Pyramide , Egypte)

Jullie hebben de roep vanuit de oude Lemurische tempel die onder de pyramide en onder de sfhinx ligt gehoord. Met jullie gedachtenkracht hebben jullie het licht ¨ontstoken¨.
Dat gaat op 12 Heilige lokatisch precies het zelfde gebeuren. Te gelijker tijd worden door anderen groepen, de andere Tempels ¨ontstoken¨.
En worden op natuurlijke wijze door jullie als mensheid geactiveerd.
Op deze wijze worden 12 grids of Licht netwerken van 12 tempels, geactiveerd. Het samen gaan van deze grids op 21 dec 2012 in Chitzen Itza geeft een ketting reactie:
12x 12 = 144 wordt een multitud ( overtreffende trap...ander woord), omdat het een ketting reactie van Licht is.

De intensiteit van de vibratie van dit Licht is zo hoog en groot dat het de kritische massa voor de kwantum bewustzijns sprong voor de planeet en de mensheid ver overstijgt.
Het zijn dus niet alleen 144.000 ¨verlichte¨ mensen die de kritische massa vormen, maar ook 144.000 verlichte krachtplaatsen of krachtpunten in, op en om de aarde.

Speel als een kind in Licht!
Volg je hart in Liefde en Straal Licht.

In Licht en Liefde,
groet ik jullie,

La Dama de Luz
De Vrouwe van het Licht

Terug

Home