Bericht van
´La Dama de Luz´

Lieve vrienden,

Dimensies zijn als hologrammen die in elkaar bestaan.
Ze zijn multi dimensionaal. Daarom moeilijk te begrijpen, omdat je een denkvorm met enigzins geactiveerd multidimensioneel bewustzijn nodig hebt om het te kunnen bevatten en dat is nu aan het activeren op aarde.
Velen hebben het al een eerste deel actief en met jullie intuitieve intelligentie activeren jullie het nog verder.

Dat multidimensioneel bewustzijn staat in directe verbinding het Boek van kennis van de Witte Broederschap. ( Het boek zelf heeft bewustzijn!)
Het boek is door diverse groepen ontvangen en daardoor beschikbaar voor iedereen met de juiste vibratie.
Het is belangrijk te beseffen dat het boek levende informatie bevat.
Dat betekent dat het informatie stromen kan laten groeien.

De walvissen en dolfijne dragen bij aan deze stroom van kennis van het Boek van de Witte Broederschap, die nu de ether, de 4e , 3e dimensie instroomt naar de 2e en 1e dimensie.
Het is het indalen van de levende taal, de levende kennis in de meest dichte (dense) vormen van energie op aarde.
Daarom is er zoveel weerstand, omdat het alle dense strukturen en oude patronen, de zogenaamde zekerheden in een lichtbeweging brengt. ...of wil brengen.. en dat geeft vaak als eerste reachtie, meer kramp. Het roept angst op dat je iets bekends verliest, je zekerheden vallen weg... en je weet niet nog niet wat je ervoor terug krijgt.

Hoe extremer de zwaarte, ( kramp van vrijheid, dictatuur...) des te meer de mensheid wordt gedwongen te kiezen. Velen zitten in een dillema van keuzes. Dit is de tijd om keuzes te durven maken en te durven vertrouwen vanuit het hart op je intuitieve intelligentie.
Er zijn enorme transformaties opkomst: Golven ( waves) van Licht, kracht en Goddelijke schepping energie. Rivieren van informatie stromen de aadsfeer in. Het komt niet zo zeer van buiten... eerder van binnen uit... uit het niets.
Open je geest ( dat alles anders zou kunnen zijn dan je altijd al hebt gedacht.) Schijnbaar onmogelijke situaties openen zich in verrassende creaties, waarvan je voordat het manifesteerde niet wist dat dat mogelijk was.
Beweeg met de klanken mee. Er zijn ongelooflijk veel, tot voor kort op aarde ( of voor de aarde of voor de 3d wereld...) nieuwe kleur, klank, kennis vibraties in beweging in en om ons heen gekomen.
Het zijn rivieren van energie die in en door alles stromen. Beweeg mee en laat los wat niet meer funcioneel is.
Het toepassen en vertrouwen van deze kennis schept ruimte.

Zó alleen komt het Boek in je tot leven en schept liefde:
Creëer liefde, Al is Liefde!

In Licht en Liefde,
groet ik jullie,

La Dama de Luz
De Vrouwe van het Licht

 

Ontvangen door Elyah Aram, (Patries van Elsen)
8-6-2013, Buenos Aires, Argentinië.


NB: “Het boek van Zij die in Wit gekleed zijn” bevat de oorspronkelijke en werkelijke geschiedenis van de aarde, de galactie en haar bewoners. Het boek is in de vorm van metalen goudkleurige tafels of bladen. Het wordt bewaard in 3 grotten of onderaardse tempels in zuid Amerika, en een vierde deel bevindt zich op Morlen, de maan van Jupiter.

Patries: Wat ik ervaar in deze boodschap is dat de bestaande fysieke metalen tafelen een energie verspreiden die levend, zeg maar energetisch bewegelijk én intelligent is.

Terug

Home