Wateractivatie
via de lagoon van Lasuntay,
aan de voet van de gletscher Huaytapallana in Peru

 

Naar aanleiding van eerder ontvangen berichten van liefdevolle buitenaardse gidsen, was ik gevraagd op maandag 8 augustus 2016, ( 8 augustus is de dag van Pachamama in Peru) een programmatie en activatie van water te leiden.

Ephrayim, een gids van Venus: "Ja, je kan inderdaad méér water creeeren. De lagoon van Lasuntay (hier ter plekke), evenals vele andere meren op aarde (en ook in de oceanen), bevat capsules met oude coderingen, kristallijnen en speciale trillingspatronen, die zijn ingebracht toen de Aarde gereed werd gemaakt voor jullie indaling in de fysieke wereld.
Deze capusules zijn lang geleden door ons geprogrammerd en geplaatst voor deze tijd.
Ze vormen een eerste stap van een bepaalde bewustzijns-activatie. De eerste stap van deze bewustzijns activatie is via het element water."


We waren met 83 lichtwerkers van het netwerk Rahma ( dat zijn lichtwerkers, die allemaal contact met buitenaardsen hebben). Een groot deel had speciaal water vanuit hun thuisland meegenomen voor deze ceremonie. Zo was er onder andere bijzonder water uit Ecuador, USA, canada, Chili, Uruguay, Mexico, Peru, Holland, Colombia...er was water van eerdere internationale wateractivaties. Tevens was er een fles water van Dr. Emoto, dat een combinatie was van 166 verschillende waters van bronnen en krachtplaatsen van over de hele wereld.



Allereerst deed de peruaanse grootmoeder, Rebecca een dankzegging aan Pachamama en aan de Apus (de berggeesten): Señor de Huaytapallana, Señor de Salkantay en anderen.
Vervolgens werd het water uit de Lagoon Lasuntay in een grote schaal in het midden gezet.
In contact met centrale zon, het centrum van Moederaarde, de 4 windrichtingen, werden de verschillende wateren van de verschillende windrichting vol liefde en intensies in het midden uitgegoten.
Tijdens het zingen van verschillende mantras werd het water verder ingespraalt. We deden ook een visualisatie ( zoals verschillende boodschappen aangaven) ter activatie van de codes in de capsules om meer water te produceren en vermedigvuldigen. Tijdens het mantra zingen zag ik met mijn derde oog een zeemeermin ( de wachtster van de Lagoon Lasuntay) in het midden, boven de waterschaal, spiralen en dansen van vreugde!



Na het programmeren en activeren van het water, werd dit door de mensen die in het plaatstelijke stadje wonen, liefdevol aan de lagoon terug geven. Verschillende van ons, onder andere grootmoeder Rebecca, zagen daarna het water in het midden van de lagoon in vorm van een spiraal bewegen.

Na afloop van alle spirituele werken brak een stuk ijs van de glescher en zo bullerde de Señor van Huaytapallana (de glescher) van vreugde!
Vrolijk en voldaan keerden we allemaal huis waards.

Iedereen die op afstand in Liefde verbonden was:
Heel erg bedankt voor alle Liefdevolle support!!!

Patries van Elsen

Terug

home