Ervaring ELYAH ARAM (Patries van Elsen) in de Xendra, een interdimensionale poort, op 8-8-2016,
tijdens de internationale Lichtwerkers bijeenkomst van het netwerk Rahma
in het Huaytapallana gebergte van Peru.


We gingen in een cirkel staan op de plek waar een koepel van licht ( de Xendra) in de nacht zichtbaar was.
Vrij snel werd ik als het ware bij mijn arm genomen en naar een plek buiten de cirkel, die naar de berg keek.
Dan neem ik Rumilac, een gids van Venus, die ik sinds 2002 regelmatig ontmoet, waar. Hij staat naast me vraagt of ik verder met hem mee wil gaan. Ik zeg dat dat goed is. Vrijwel onmiddelijk verplaats ik me in een soort van flits naar een andere lokatie.
Voor ik het echt besef sta ik naast een ufo in de hangar van de binnenstad die hier is. De ufo is rond en heeft een doorsnede van ongeveer 30 meter. Er staan in de hangar meerdere kleine ruimteschepen, ook recht hoekige. Rumliac wijst me om mee te lopen over het platform heen in de richting van een poort die lijkt op een uitgang.

Een klein (1 meter groot) blauw lichtwezen met lange haren (als een vacht) en puntoren, wacht me op bij deze poort, waarachter een gang begint. Rumilac laat me daar verder gaan met het blauwe wezen, die duidelijk van een verre planeet komt. Telepathisch zegt ze dat haar naam Ephrayim is en dat ze vrijelijk tussen de verschillende dimensies kan bewegen. Ze is een soort elementaal wezen van Venus. Ze komt heel vrouwelijk over, maar ze verteld me dat ze niet persee vrouwlijk is, maar net zo goed manlijk. Ze is een wezen in perfecte manlijke en vrouwlijke balans.

Ephrayim brengt me door verschillende gangen naar de centrale zaal van de counsel, die hier in de bergen van Huaytapallana is. Ze laat me van alles zien. Ik zie andere vreemde buitenaardsen. Een met een erg langgerekt gezicht valt speciaal op. We komen boven in de zaal aan, die kwa vorm een beetje aan een theater doet denken. De zaal van de counsil heeft verschillen kringen met zetels en het midden loopt naar beneden af. De 24 oudsten van de galactie zijn er. Ik zie broeders en zusters van de Witte broederschap en vele vreemde buiten of binnen-aadse rassen. Verschillende van hen zijn in de vorm van bi-lokatie hier aanwezig.

In het midden van al die cirkels is een groen hologram of een projectie van de planeet aarde te zien. Er zijn soort kappen of mantels om de aarde heen, deze hebben een geometrische vorm. Ik zie hoe onze cirkel van lichtwerkers om deze holografische aarde is geprojecteerd. Wij zitten met onze groep in de middelste cirkel als een soort bilokatie. (Bilokatie is wanneer je op twee plekken tegelijk bent.)

Ephrayim legt uit: "Wat je ziet is dat ze zijn bezich deze kappen van de aarde af te halen. Dat kan alleen in samenwerking met jullie. Dat heeft te maken met dat wij de vrije wil van de aarde en haar bewoners respecteren. Nu deze kappen, die ooit voor bescherming geplaatst zijn, er stuk voor stuk afgehaalt worden, verruimt het bewust van de aarde en ook van jullie mensen. Er worden ook meer portalen naar andere dimensies en andere universa geopend. Er zal meer communicatie komen met het multi universum."

Ik vraag: Bestaan er in de meren en oceanen zwarte algen en tevens geprogrammeerden capsules om meer water te creeren? (Dit was iets wat eerder in onze groep binnen kwam aan informatie.)
Ephrayim: "Ja, je kan inderdaad méér water creeeren.
De lagoon Lasuntay (hier ter plekke), evenals vele andere meren op aarde (en ook in de oceanen), bevat capsules met oude coderingen en speciale trillingspatronen, die zijn ingebracht toen de Aarde gereed werd gemaakt voor jullie indaling in de fysieke wereld.
Deze capusules zijn lang geleden door ons geprogrammerd en geplaatst voor deze tijd. Ze vormen een eerste stap van een bepaalde bewustzijns-activatie. De eerste stap van deze bewustzijns activatie is via het element water.

Nu het bewustzijn verder opent, kan je op den duur alles vanuit niets creeeren, als je volledig gelooft, dat het er is. Gedachten kunnen alles materialiseren. Het bewustzijn wat nu opent heeft die kwaliteiten. En in de toekomst zullen jullie deze gave verder ontwikkelen: zoals de creatie van nieuw celweefsel. Logischer wijs zal jullie ras een hogere leeftijd gaan bereiken."


Dan is Ephrayim even stil, alsof ze nadenkt of ze t volgende gaat zeggen.
Dan zegt ze:"Weet dat duistere wezens alles zullen doen om tegen te gaan dat deze bewustzijnsactivatie en -evolutie plaats vindt. Daarom worden velen van de mensheid via diversa media geprogrameerd in angst en slavernij opdat die mensen nooit hun vibratie kunnen verhogen om in een" goddelijke" staat van creatie komen."

Ephrayim:"De vibraties stijgen steeds sneller in de aardse sferen. Dat zal hoge spanningen geven op alle niveaus. De enige waarheid is wat je hart je zegt." Onthoudt goed: niets is wat het lijkt dat het is."

Dan kijkt ze me diep mijn ogen aan. Ze heeft een groen zilveren iris in haar liefdevolle ogen. Haar mond heeft amper lippen en vormt een brede glimlach.
Ik voel dat ze met haar hand mijn hart aanraakt. Haar vingers zijn dun en erg lang. Het is als of ik een inprint (een energie en kennis overdracht) krijg van de natuur van Venus. Maar dan zie ik dat haar armen naast haar lichaam hangen: ze heeft me helemaal niet fysiek aangeraakt!
Dan begint ze hard te lachen: "Zie je...?"

Vrolijk lopen we samen terug naar de hangar. Maar hart gloeit na van de intense ervaring. Op de een of andere manier kwebbelen we er op los, als of we elkaar nog eonen bij te vertellen hebben.
En dan gebeurd het weer: die flits (zoals in het begin van de ervaring) Opeens ben ik weg. Ik voel nog de aanwezigheid van Rumilac, maar echt bewust kan ik me niet herinneren hoe ik terug kwam. In een flist sta ik weer in de koude nacht en neem ik de rest van mijn groep waar.

Patries van ElsenPatries van Elsen bij de gletscher in het Huaytapallana gebergte

 

Terug

Home